NI TURISTES, NI ONADES… NI CHAMPIONS LEAGUE @joanRvallve

Benvolgut, o no:

Tens raó: no es veuen molts turistes a l’Splau. Una llàstima perquè les butaques vermelles del cinema molen molt i el Dolby Atmos et fa tremolar els picarols. 

Crec que és injust que l’Splau no surti en cap guia turística. Suposo que és perquè encara no saben que allà juga un equip de segona divisió que mai ha participat a la Champions. Però ja veuràs quan la guia Michelin es passi pel Burger King. 

De fet, tampoc es veuen molts turistes practicant el noble art del balconing al cementiri, fent-se operacions de reducció de penis en les clíniques de la Bonanova o fotent-se sangria a la sala d’espera de la Delegació d’Hisenda. Però sí, tens raó: els turistes no volen veure jugar l’Espanyol. Ho accepto.

Tampoc es veuen onades a l’estadi de l’Espanyol. Ni festes de Fanta i Doritos en els tanatoris, ni rellotges en el canell d’un ejaculador precoç, ni selfies de l’home més lleig del món. M’han dit (però ho he de confirmar) que les onades es fan quan el públic està content. No sé si això et dona alguna pista sobre la inexistència d’onades en l’estadi de l’Espanyol. Al menys, el Carles Porta no ha fet cap reportatge sobre Cornellà-El Prat. Ens conformarem amb això. 

D’altra banda, em sembla molt bé que reivindiquis la catalanitat d’un club anomenat Espanyol. Que el president sigui xinès, així com la seva propietat, no hauria de ser cap problema. Si els catalans hem de néixer a Guangdong (comarca del Guandongués), ho fem sense problemes. 

El que em preocupa és que, si no hi ha turistes, ni onades, i l’equip no torna a primera, al final tampoc hi hagi aficionats. De fet, l’assistència a l’estadi comença a ser com la del nombre de participants al Juego del calamar. Això sí, tots els que van a veure jugar l’Espanyol són catalans. Orgull.