EL CABLE DE COURE QUE PARLAVA CATALÀ

Benvolgut, o no:

El primer que et demanaré és que no deixis d’escriure aquestes frases que semblen una còpia de les bestieses que deia el Hitler a la Bürgerbräukelle de Munich. Que presumiblement tu ho facis sense els aromes de la cervesa surant a l’ambient i el terra enganxifós, té molt de mèrit. Et demano que ho segueixis fent perquè cada piulada catalanòfoba és una coartada per mantenir les ganes de ser independents un dia d’aquesta toxicitat social. 

El segon que et demanaré és que segueixis insultant la intel·ligència col·lectiva. Això no va de ser d’esquerres o de dretes, indepe o unionista. Això és una guerra cultural contra la dictadura de la mediocritat que representen paios com tu. Ens has d’explicar com es poden cometre actes vandàlics en català. Un acte vandàlic en català és dir “bocadillu de jamó amb ques” o “pantumaca”. Això sí que és terrorisme en català. Però no sé com es pot robar un cable de coure en català. Comences a parlar en català amb el cable per intentar que abandoni el seu sistema de senyalització?

  • Hola, cable. Saps que aquí no pintes res, oi? Per què no et busques la vida a Abu Dhabi, com el pare del rei? Ajuda’ns a boicotejar la RENFE perquè ella sola no se’n surt, pobreta. 

D’altra banda, m’agradaria que ens expliquessis quin paper té la Generalitat en els actes vandàlics contra els usuaris de la RENFE. Ho dic perquè l’article 205 del Codi Penal afirma clarament que “es calumnia la imputación de un delito hecha con conocimiento de su falsedad o temerario desprecio hacia la verdad”. L’article 206 diu que “las calumnias serán castigadas con las penas de prisión de seis meses a dos años o multa de doce a 24 meses, si se propagaran con publicidad y, en otro caso, con multa de seis a 12 meses”. Un advocat com tu ho hauria de saber. Però tranquil. El teu cul no acabarà en un jutjat. Si la Generalitat no defensa els seus ciutadans de la catalanofòbia espanyola, tampoc hi ha garanties de que es defensi a si mateixa. I així som ara.