LOS CATALANES HACEN COSAS

Benvolgut, o no:

T’escric per advertir-te d’un error: la fotografia no correspon a la Sagrada Família. Es tracta del Taj Mahal. M’has fet patxoca i no vull que la gent dolentota de Twitter es rigui de tu. Tots ens podem equivocar. Ja sé que confondre la Sagrada Família de Mies van der Rohe amb el Taj Mahal de Gaudí pot semblar greu, però és pitjor creure que els indígenes americans van aprendre castellà com qui aprèn a fer Cupcakes. 

Em sap greu que estiguis fart de veure el Taj Mahal per tot arreu. Ja saps com som els catalans: ens agrada que la gent vegi la riquesa arquitectònica que tenim. De fet, sempre que passo davant de l’Empire State Building de Passeig de Gràcia vull fer-li una foto per a què el veieu els madrilenys que, com dius, sempre presumiu de l’edifici de Schweppes. Això és el millor que teniu? Doncs quina merda, perdona que et digui. 

En tot cas, si vols veure mostres de l’arquitectura catalana, et recomano que si vens a Barcelona pugis al Sagrat Cor del Tibidabo. Tindràs una epifania de cal Déu quan vegis que la Sagrada Família encara té grues. Ja saps el que va dir el Rajoy: “los catalanes hacen cosas”. 

SEGUEIX-ME A TWITTER I VEURÀS LA SAGRADA FAMÍLIA